23 Ağustos 2010 Pazartesi

[Dostluk Girdabi] - Yolun Yarısından Sonra Erkek

 


 

Kontrol amaçlı kıskançlık gösterilerine prim vermeyecek kadar deneyimli olduğu gibi bu gösterinin asıl amacını kavrayacak kadar hoşgörülüdür. 

Tercih edilen yalnızlık diye bir kavramın olmadığını bilecek kadar yalnızdır, ama sevdiklerinin ruhuna dokunan cümleleri ve hareketleri bilecek kadar da kibardır. 

İşyeri saatlerinin sevdiklerine daha kaliteli zamanlar armağan etmek adına harcanan işkence saatleri olmadığını bilir; çünkü işsizliğin sivri ucunun ruha nasıl battığını ve ne kadar acıttığını da bilir. 

Sadece armağan almanın değil armağan vermenin de tadına varmıştır artık, bir kadına kırmızı renkli armağanlar almanın anlamını ve derinliğini kavramıştır; ama hala kendine giysi ve ayakkabı alamayacak beceriksizdir. 

Zamana bakmadan ve nasıl geçtiğine aldırmadan yaşayanlardan değildir artık, sevdiklerine zaman ayırmanın aslında kendine zaman ayırmak olduğunu da bilir. 

Sadece coşkularına değil hüzünlerine de hak ettiği değeri verir. 

Sokakta top peşinde koşan çocukları gördüğünde dudaklarına yerleşen tebessümün aslında zamana karşı hissedilen iç burukluğunun nişanesi olduğunu kavrar, üstüne üstlük sokaklarda oyun oynayan çocukların delişmenliğini daha çok sever; ancak oyunun ortasında eve çağıran anneleri de artık anlar ve onaylar. 


__._,_.___
Recent Activity:
* Tiyatro, Gezi, Gurme ve Fotograf forumlarini ziyaret ettiniz mi?
http://forum.dostlukgirdabi.com/
* Sevdiklerinize ve dostlariniza eKart gönderin
http://ekart.dostlukgirdabi.com/
* ePosta adresiniz bounce (geri dönme) durumuna dustugunuzde ne yapabilirsiniz? Bakiniz http://www.dostlukgirdabi.com/content/view/11/25/

KURALLARIMIZ
1 - Gunde en fazla 3-4 eposta gönderiniz.
2 - Göndereceginiz eposta boyutunun 500 Kb'i gecmemesine özen gösteriniz..   
3 - Virus, truva icerebilen exe vs. uzantili dosya iceren, ahlak kurallarina uymayan ve reklam amacli gönderiler yayinlanmayacaktir.
4 - Gönderdiginiz epostalarinizda "<<< >>>>" gibi isaretlerin olmamasina özen gösteriniz, veya okunmasini daha rahat hale getiriniz.
5 - G�nderilen iletilerle ilgili sorumluluk gönderene aittir. Elestirilerinizi lutfen gönderene yapiniz.
6 - ePostaniz yayinlanmamissa mutlaka daha önce yayinlanmistir ya da grup duzenine uygun degildir.

Tesekkurler,
Dostluk Girdabi
http://www.DostlukGirdabi.com
.

__,_._,___

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder