28 Aralık 2010 Salı

[Dostluk Girdabi] - Önemli

 

Sevgili Dostlarım;
 
3-4 ay önce Facebook'tan bir mesaj aldım. Yurtdışından bir yerlerden hesabıma giriş denendiği ve şifremi değiştirmemi uyaran bir mesaj.
 
Bugün  FacebookxxL.com adlı siteden ( iletişim linki  yenimesajinizvar@hedefsmtp.com ) bir mesaj aldım. Gelen mesajda facete kullandığım mail adresim olan ivardar@hotmail.com ile bir şifre verilmişti. Şifre facein uyarısından sonra iptal ettiğim şifre idi. Ve gördüm ki bu sitede astro nicki ile belirttiğim mail adresim kullanılarak bir hesap açılmış. Profil bilgilerimden bazıları doğru.
 
Hesap bir sex hesabı olup ücretli üyelik talep etmektedir. Neyseki arkadaş listem boş yani hem face hesabım hemde diğer adres defterimde olan sizlerle ilgili bilgiler bulunmamaktadır.Ayrıca bu  hesabı kapamak içinde bir link te bulunmamaktadır. Bunun yanında üyelik için hesap numaralarını incelediğimde hepsi bazı bankaların İzmir şubeleri olduğunu gördüm.
 
Lütfen Facebooxxl adı altında astro nicki ile (ad ve soyada ulaşamadıkları için sanırım nickle hesap açmışlar)  ivardar@hotmail.com bilgilerini içeren arkadaşlık teklifleri alırsanız  silmenizi ve şahsımla ilgili olmadığını bildirmek istiyorum.
 
Saygı ve Dostlukla;
 
İlhan VARDAR

__._,_.___
Recent Activity:
* Tiyatro, Gezi, Gurme ve Fotograf forumlarini ziyaret ettiniz mi?
http://forum.dostlukgirdabi.com/
* Sevdiklerinize ve dostlariniza eKart gönderin
http://ekart.dostlukgirdabi.com/
* ePosta adresiniz bounce (geri dönme) durumuna dustugunuzde ne yapabilirsiniz? Bakiniz http://www.dostlukgirdabi.com/content/view/11/25/

KURALLARIMIZ
1 - Gunde en fazla 3-4 eposta gönderiniz.
2 - Göndereceginiz eposta boyutunun 500 Kb'i gecmemesine özen gösteriniz..   
3 - Virus, truva icerebilen exe vs. uzantili dosya iceren, ahlak kurallarina uymayan ve reklam amacli gönderiler yayinlanmayacaktir.
4 - Gönderdiginiz epostalarinizda "<<< >>>>" gibi isaretlerin olmamasina özen gösteriniz, veya okunmasini daha rahat hale getiriniz.
5 - G�nderilen iletilerle ilgili sorumluluk gönderene aittir. Elestirilerinizi lutfen gönderene yapiniz.
6 - ePostaniz yayinlanmamissa mutlaka daha önce yayinlanmistir ya da grup duzenine uygun degildir.

Tesekkurler,
Dostluk Girdabi
http://www.DostlukGirdabi.com
.

__,_._,___

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder