24 Mart 2009 Salı

[Dostluk Girdabi] - ZEYTIN CEKIRDEGINI YUTMAK

 


Sevgili Dostlarımız,
Son gunlerde bana, "Zeytin Cekirdegi" ile gelen sorularınıza yanıt vermek ıstıyorum.
Zeytinin çekirdeği, mide özsuları ile eritilir. Zeytin çekirdeğinin içindeki fenoller antioksidandır. Çekirdeğin içindeki madde midenizdeki rahatsızlıkları (ülser, gastrit, reflü) tamamen yok eder. Ama bu hemen olmaz. Bunun suresi, 30 gune kadar uzayabılır. Size gelen iletilerde yer aldığı gibi, çekirdeği yuttuktan sonra ağzınıza zeytın yağı kokusu gelmez. Çünkü çekirdeğin içindeki madde, midenizi teflon gibi sarar. Kalan posa ise bağırsaklarınız için faydalıdır..Herşeyde olduğu gibi bunda da aşırıya kaçmamak gerekiyor. gunde beş adet yeterlıdır. Bunu başlangıçta 7 gun uygulayıp, bir hafta ara vereceksınız. Daha sonra 15 gune çıkarıp, bir hafta ara vereceksiniz.
Şikayetınız bıtınceye kadar devam edebilirsiniz. Bu arada mayalı yıyeceklerden, kolalı içeceklerden, kızartmalardan, yağa girmiş hanur işlerinden de uzak durmayı ıhmal etmeyın lutfen.
Gülümser & Haldun Keskin

  

.


----------------------------------------------------------------------------
Bu e-posta mesaji kisiye ozel olup, gizli bilgiler iceriyor olabilir. Eger bu e-posta mesaji size yanlislikla ulasmissa, icerigini hic bir sekilde kullanmayiniz ve ekli dosyalari acmayiniz. Bu durumda lutfen e-posta mesajini kullaniciya hemen geri gonderiniz ve tum kopyalarini mesaj kutunuzdan siliniz. Bu e-posta mesaji, hic bir sekilde, herhangi bir amac icin cogaltilamaz, yayinlanamaz ve para karsiligi satilamaz. Bu e-posta mesaji viruslere karsi anti-virus sistemleri tarafindan taranmistir. Ancak yollayici, bu e-posta mesajinin - virus koruma sistemleri ile kontrol ediliyor olsa bile - virus icermedigini garanti etmez ve meydana gelebilecek zararlardan dogacak hicbir sorumlulugu kabul etmez. This message is intended solely for the use of the individual or entity to whom it is addressed , and may contain confidential information. If you are not the intended recipient of this message or you receive this mail in error, you should refrain from making any use of the contents and from opening any attachment. In that case, please notify the sender immediately and return the message to the sender, then, delete and destroy all copies. This e-mail message, can not be copied, published or sold for any reason. This e-mail message has been swept by anti-virus systems for the presence of computer viruses. In doing so, however, sender cannot warrant that virus or other forms of data corruption may not be present and do not take any responsibility in any occurrence.
----------------------------------------------------------------------------

__._,_.___
* Tiyatro, Gezi, Gurme ve Fotograf forumlarini ziyaret ettiniz mi?
http://forum.dostlukgirdabi.com/
* Sevdiklerinize ve dostlariniza eKart gönderin
http://ekart.dostlukgirdabi.com/
* ePosta adresiniz bounce (geri dönme) durumuna dustugunuzde ne yapabilirsiniz? Bakiniz http://www.dostlukgirdabi.com/content/view/11/25/

KURALLARIMIZ
1 - Gunde en fazla 3-4 eposta gönderiniz.
2 - Göndereceginiz eposta boyutunun 500 Kb'i gecmemesine özen gösteriniz..   
3 - Virus, truva icerebilen exe vs. uzantili dosya iceren, ahlak kurallarina uymayan ve reklam amacli gönderiler yayinlanmayacaktir.
4 - Gönderdiginiz epostalarinizda "<<< >>>>" gibi isaretlerin olmamasina özen gösteriniz, veya okunmasini daha rahat hale getiriniz.
5 - G�nderilen iletilerle ilgili sorumluluk gönderene aittir. Elestirilerinizi lutfen gönderene yapiniz.
6 - ePostaniz yayinlanmamissa mutlaka daha önce yayinlanmistir ya da grup duzenine uygun degildir.

Tesekkurler,
Dostluk Girdabi
http://www.DostlukGirdabi.com
Recent Activity
Visit Your Group
Y! Groups blog

The place to go

to stay informed

on Groups news!

Yahoo! Groups

Auto Enthusiast Zone

Passionate about cars?

Check out the Auto Enthusiast Zone.

Group Charity

GiveWell.net

Identifying the

best non-profits

.

__,_._,___

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder