23 Mart 2009 Pazartesi

File - DoslukGirdabinaHosgeldiniz.htm

Not : Bu sayfayi Turkce karakterleriyle birlikte görüntülemek icin buraya tiklayiniz

Dostluk Girdabi
Adi üstünde Dostluk Girdabi iste. Dostlugun ve arkadasligin sinerjisine inananlarin girdabi. Kendini dostluga, arkadasliga, paylasmaya, yardymlasmaya ve sevgiye adamislarin, kaptirmislarin ve/veya kaptirmak isteyenlerin girdabi. Bu hisleri paylasacak herkes davetlidir.
Sevgi ve Dostlukla Kalin,
www.dostlukgirdabi.com
Dostluk Girdabi

Internet sitemizde sundugumuz bazi servisler :

  • Tiyatro Forumu
    Tiyatro severler icin kurdugumuz bir paylasim platformu. Oyun ve sahne yorumlarinizi bu forumda bizimle paylasabilirsiniz.
    Sizi yine elimizden geldigince bu forumda vizyona giren oyunlar hakkinda da bilgilendirmeye calisacagiz.
    Ayrica forumda tiyatro sahnelerinin harita web baglantilarini bulabilirsiniz. Boylece hangi sahneye nasil ulasabileceginizi daha kolay planlayabilirsiniz. Hem böylece oyunun tadini cikarmak icin daha cok zamananiniz size kalmis olur :)
  • Gezi ve Gurme Forumu
    Hemen hepimiz arada bir disarda bir seyler atistiriyoruz ya da yeni yerler görmek üzere veya ruhen dinlenmek icin geziyoruz. Dostluk Girdabi olarak, "her üyemiz birer gurmedir" sloganini ortaya attik, ve gittigimiz, gezdigimiz ve tattigimiz mekanlari dostlarimizla paylasabilecegimiz bir forum olusturduk.
    Bu forumda mekanlarin harita web baglantilarini da bulabilirsiniz. Boylece hosunuza giden bir mekana nasil ulasabileceginizi daha rahat planlayabilirsiniz. Hem böylece mekanin tadini cikarmak icin daha cok zamananiniz size kalmis olur :)
  • Fotograf Forumu
    Amatör fotograflarinizi paylasabileceginiz bir forum.
  • Mevlana'nin 800. dogum yili nedeniyle bu sene unesco tarafindan tasidigi evrensel baris felsefelerinden dolayi da Mevlana anilmaktadir. Biz de elimizden geldigince bu büyügümüzü tanimaya, tanitmaya ve anmaya, iletmek istedigi mesajlardan aktarmaya ve paylasmaya calistik.
  • Sanat ve Tiyatro
    ile ilgili dikkatimizi ceken haberleri sizlerle burada paylasiyoruz.

Tüm bu servislerden web sitemizden ücretsiz olarak faydalanabilirsiniz. Servisler kar amacini gütmemektedir. Amacimiz maksimum paylasimdir. Foruma ve site sayfalarina erisim icin herhangi bir üyelik gerekmemektedir. Ancak foruma siz de bir baslik eklemek isterseniz veya, bir soru/cevap yöneltmek isterseniz web sitemize üye olmaniz gerekecektir.
Web sitemiz üyeligi ile eposta grubu üyeligi birbirinden bagimsizdir.
Ayrica sizin icin hazirladigimiz formu da doldurursaniz cok seviniriz :)
Forma erismek icin lütfen tiklayiniz.

Sevgilerimizle,
Dostluk Girdabi
Kurulus : 10 Haziran 1999

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder