4 Kasım 2010 Perşembe

[Dostluk Girdabi] - ARTIK GRİP OLMAK YOK SEVGİLİ ÇOCUKLAR ANNE VE BABALAR. http://haldunkeskin.flptr.com [1 Attachment]

 
[Attachment(s) from HALDUN KESKIN included below]

Ekinezya Faydaları Nelerdir?

 

-Akyuvarların üretimini ve aktivitesini destekler, ...-Hastalığa sebep olan mikro organizmaların insan vücudunda çoğalmasını zorlaştırır, -Alerjik reaksiyonları önler, -Üst solunum yolları enfeksiyonlarını tedavi eder, -Bakteri ve mantar enfeksiyonlarına karşı vücudun direnci artırır, -Gargara gibi kullanıldığı zaman ağız yaralarını iyileştirir, -Romatizma ve artrit rahatsızlıklarında uygulanan tedaviye destek verir.

 

 

İnterferon üretimini destekleyerek vücudun savunma sistemini güçlendirir. Soğuk algınlığı, grip, herpes, sinüzit, saman nezlesi, solunum hastalıkları; anti iltihabi hastalıklarda çok faydalıdır.Yapılan araştırmalara göre ekinazya nezlenin 12 klinik septomunu azalttigi bulunmuştur. Nezlenin ilk işaretleri görüldüğünde alınmalıdır.Sik sik tekrarlayan yerleşik müzmin bronşit, Sinüzit de koruyucu olarak da kullanılabilir.Ayrica grip ve kulak enfeksiyonlarında da faydalı olduğu tespit edilmiştir. Grip için şifalı bitkiler: Özellikle enfeksiyon grip soğuk algınlığı gibi rahatsızlıklarda kullanımıyla tanınmaktadır. Bağışıklık sistemi yeterince güçlü olmayanlar için ekinezya otu önemli bir doğal destektir.

 

Grip ve soğuk algınlığını önleyici etkisi nedeniyle hastalık öncesinde kullanılabileceği gibi hastalığın ilk belirtilerinin ortaya çıkması durumunda da kullanılabilir.ABD’deki Connecticut Üniversitesi EczacılıkFakültesince yürütülen bir çalışmada soğuk algınlığı ve nezleye yakalanma olasılığını(%58) önemli derecede düşürdüğü tespit edilmiştir. Öksürük ve baş ağrısı gibi durumları hafiflettiği de görülmüştür. İngiltere de yapılan bir araştırmada ise C vitaminiyle beraber alındığında soğuk algınlığı geçirme olasılığını %80lerin üzerinde azalttığı görülmüştür. Hastalığın zamanını da 1-1,5 gün azalttığı belirlenmiştir.

 

Yapılan araştırmalarda ekinezyanın akyuvar sayısında artışa neden olduğutespit edilmiştir. Kemoterapiden sonra vücut direncini yükseltmek için kullanılmaktadır.

 

Patojenik organizmalarla sağlıklı dokular arasındaki doğal savunma hattını yıkan bir enziminin oluşumunu önleyici etkisi olduğu görülmüştür. Ekinezya bitkisi antiviral ve antibakteriyel etkilere sahiptir. Egzama sedef sivilce gibi deri rahatsızlıklarında faydalıdır. Yaraların iyileşme sürecini azaltır. Alerjik reaksiyonların meydana gelmesini engelleyici özelliği de tespit edilmiştir Ekinezya Faydaları Nelerdir? -Akyuvarların üretimini ve aktivitesini destekler, Hastalığa sebep olan mikro organizmaların insan vücudunda çoğalmasını zorlaştırır, -Alerjik reaksiyonları önler, -Üst solunum yolları enfeksiyonlarını tedavi eder, -Bakteri ve mantar enfeksiyonlarına karşı vücudun direnci artırır, -Gargara gibi kullanıldığı zaman ağız yaralarını iyileştirir, -Romatizma ve artrit rahatsızlıklarında uygulanan tedaviye destek verir.İnterferon üretimini destekleyerek vücudun savunma sistemini güçlendirir. Soğuk algınlığı, grip, herpes, sinüzit, saman nezlesi, solunum hastalıkları; anti iltihabi hastalıklarda çok faydalıdır.Yapılan araştırmalara göre ekinazya nezlenin 12 klinik septomunu azalttigi bulunmuştur. Nezlenin ilk işaretleri görüldüğünde alınmalıdır.Sik sik tekrarlayan yerleşik müzmin bronşit, Sinüzit de koruyucu olarak da kullanılabilir.Ayrica grip ve kulak enfeksiyonlarında da faydalı olduğu tespit edilmiştir. Grip için şifalı bitkiler: Özellikle enfeksiyon grip soğuk algınlığı gibi rahatsızlıklarda kullanımıyla tanınmaktadır. Bağışıklık sistemi yeterince güçlü olmayanlar için ekinezya otu önemli bir doğal destektir.Grip ve soğuk algınlığını önleyici etkisi nedeniyle hastalık öncesinde kullanılabileceği gibi hastalığın ilk belirtilerinin ortaya çıkması durumunda da kullanılabilir.ABD’deki Connecticut Üniversitesi EczacılıkFakültesince yürütülen bir çalışmada soğuk algınlığı ve nezleye yakalanma olasılığını(%58) önemli derecede düşürdüğü tespit edilmiştir. Öksürük ve baş ağrısı gibi durumları hafiflettiği de görülmüştür. İngiltere de yapılan bir araştırmada ise C vitaminiyle beraber alındığında soğuk algınlığı geçirme olasılığını %80lerin üzerinde azalttığı görülmüştür. Hastalığın zamanını da 1-1,5 gün azalttığı belirlenmiştir.Yapılan araştırmalarda ekinezyanın akyuvar sayısında artışa neden olduğutespit edilmiştir. Kemoterapiden sonra vücut direncini yükseltmek için kullanılmaktadır.Patojenik organizmalarla sağlıklı dokular arasındaki doğal savunma hattını yıkan bir enziminin oluşumunu önleyici etkisi olduğu görülmüştür. Ekinezya bitkisi antiviral ve antibakteriyel etkilere sahiptir. Egzama sedef sivilce gibi deri rahatsızlıklarında faydalıdır. Yaraların iyileşme sürecini azaltır. Alerjik reaksiyonların meydana gelmesini engelleyici özelliği de tespit edilmiştirHerkesin bir sorusu vardır. RAHATSIZLIKLARINIZLA İLGİLİ Sormak istediklerinizi, keskinlergenpa@gmail.com ‘a  yazabilirsiniz.

 

Saygılarımızla

Gülümser & Haldun Keskin

 

Sağlıklı Yaşamanız için Haldun Keskin  'i FACEBOOK DA  ARKADAŞ OLARAK EKLEYİNİZ.

 

YAŞLANMADAN ÖNCE GENÇLİK, SAĞLIK ELDEN GİTMİŞSE,

HER ŞEY ELDEN GİTMİŞ DEMEKTİR..

SAĞLIK ve VARLIK KAPINIZ HEP AÇIK OLSUN

http://haldunkeskin.flptr.com/

TÜM ÜRÜNLERİMİZİN ARKASINDA ULUSLARARASI BİLİM KONSEYİ VARDIR.FORMÜLLERLE HAZIRLANMIŞTIR

Size tavsiye ettiğim ürünleri piyasadan özellikle AKTARLARDAN ALMAYINIZ. Sahte olabilir. ZARAR GÖREBİLİRSİNİZ

SİTEMİZDEKİ TÜM ÜRÜNLER, Bakanlık ve F.D.A Onaylı. Kosher ve İslami Helal Sertifikalıdır.

TURKIYE'NIN SAĞLIKLI YAŞAM SITESI

0532 265 89 00   &   0236 412 61 62

http://haldunkeskin.flptr.com
SİTEMİZE GİRİNİZ
"ALIŞVERİŞ YAP" BUTONUNA TIKLAYIN.
"BESİN TAMAMLIYICILARI " REYONUMUZA GİRİN.
" 214 " KOD NUMARALI EKİNEZYAYI HEMEN ALIN.
EVİNİZE TESLİM EDİYORUZ.

__._,_.___

Attachment(s) from HALDUN KESKIN

1 of 1 Photo(s)

http://haldunkeskin.flptr.com" style="margin-right: 0; padding-right: 0;"> Reply to sender | http://haldunkeskin.flptr.com"> Reply to group | Reply via web post | Start a New Topic
Messages in this topic (1)
Recent Activity:
* Tiyatro, Gezi, Gurme ve Fotograf forumlarini ziyaret ettiniz mi?
http://forum.dostlukgirdabi.com/
* Sevdiklerinize ve dostlariniza eKart gönderin
http://ekart.dostlukgirdabi.com/
* ePosta adresiniz bounce (geri dönme) durumuna dustugunuzde ne yapabilirsiniz? Bakiniz http://www.dostlukgirdabi.com/content/view/11/25/

KURALLARIMIZ
1 - Gunde en fazla 3-4 eposta gönderiniz.
2 - Göndereceginiz eposta boyutunun 500 Kb'i gecmemesine özen gösteriniz..   
3 - Virus, truva icerebilen exe vs. uzantili dosya iceren, ahlak kurallarina uymayan ve reklam amacli gönderiler yayinlanmayacaktir.
4 - Gönderdiginiz epostalarinizda "<<< >>>>" gibi isaretlerin olmamasina özen gösteriniz, veya okunmasini daha rahat hale getiriniz.
5 - G�nderilen iletilerle ilgili sorumluluk gönderene aittir. Elestirilerinizi lutfen gönderene yapiniz.
6 - ePostaniz yayinlanmamissa mutlaka daha önce yayinlanmistir ya da grup duzenine uygun degildir.

Tesekkurler,
Dostluk Girdabi
http://www.DostlukGirdabi.com
.

__,_._,___

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder