12 Kasım 2010 Cuma

[Dostluk Girdabi] - HAYATI KAÇIRMAYIN, KAÇIRMANIZI İSTEYENLERI HAYATINIZDAN SİLİN.

 

Kaçamak yaşıyoruz. Her şeyden, bazen kendimizden bile kaçıyoruz. Duygularımızı paylaşmak nedense zor geliyor bize. Kendimiz bile yaşayamıyoruz ki... Hep içimize atıyoruz sevgileri, hüzünleri, mutlulukları. Bağırıp çağırıp hani derler ya ''bardaktan boşanırcasına yağan yağmur gibi'' ağlayamıyoruz bile. Utanıyoruz. Kızgınlıklarımızı hep içimize atıyoruz. Aslında kendimize kızıyoruz. Karşımızdakinin hiç suçu yok ''sadece o O'nun düşüncesi'' diyemiyoruz. Gördüğümüz her iyilik ve kötülüğün bizden kaynaklandığını anlayamıyoruz. Volkanlar patlıyor içimizde söndüremiyor gözyaşlarımızı içimize akıtıyoruz.

 

Görmüyoruz. Kör değiliz sadece bakıyoruz. Çevremizdekileri sadece hareket eden birer obje olarak değerlendiriyoruz. Doğan güneşin sıcaklığını, rüzgârın getirdiği okşamayı, kuş sesindeki canlılığı ve hayatı hep kaçırıyoruz. Ruhumuzu bir yerlerde bıraktık, bulamıyoruz. Çok hızlı gidiyor, dinlenemiyoruz. Herkes ama herkes, her şey üstümüze üstümüze geliyor. Korkup kaçıyoruz.

 

Sevemiyoruz. Sevgilerimizin bile sebebi çıkar ilişkisine dayalı. Hep bir şeyler bekliyoruz karşımızdakinden. Peki... Ne veriyoruz? Arkadaşlığı bile beceremiyoruz. Bazen bir merhaba demek bile zor geliyor.''O bana dün selam vermemişti ben neden vereyim'' bile diyebiliyoruz. Aslında kendimizle inatlaşıyoruz. Egomuz daima üstün geliyor. Sebebini bilmiyoruz.

 

Düşünmüyoruz. Geleceğimizi, geçmişimizi içinde bulunduğumuz anı bile düşünmüyoruz. Hep gel geç ilişkilerde gözümüz. Hep başkası olmakta... Kendi benliğimizi kaybettik. Tanımıyoruz içimizdeki beni. Ne istediğimizi ne beklediğimizi bile bilmiyoruz. Kendimizden bile kaçıyoruz. Yüzleşemiyoruz kendimizle... Eleştiride dozu kaçırmaktan korkmuyoruz ama kendimize yöneltilen eleştirileri saldırı olarak algılıyoruz. Hayatın tüm yanlışları hep bizim dışımızda...

 

Bir tebessümü bile çok görüyoruz karşımızdakine. Bilmiyoruz, aslında o çok gördüğümüz tebessümün kendimize verdiğimiz en değerli hazine olduğunu...

 

Hayatta her şey size bağlı. Sen istersen dünya daha güzel. Sensin tüm güzellikleri yansıtan. Diğer olan biten her şey sadece araç. Yani sen varsan her şey var. Kendini tanımaktan geçiyor her şey. Bir tebessümle başlıyor güzellikler. Sabah yataktan kalktığında aynada kendine tebessüm et ve Günaydın dileklerini ilet kendine... Gözlerini kapat hayatın seslerini dinle. Yeni bir gün, her yeni gün seninle birlikte var. Ruhun bir yerlerde seni bekliyor. Bul Onu. Hisset tüm hissettiklerini. Bak nasıl değişecek hayat?

 

  • 13 KASIM'DA BURSA'DAYIM
  • 14 KASIM'DA DENİZLİ'DEYİM
  • 21 KASIM'DA İZMİR'DEYİM
  • 20 KASIM'DA KONYA'DAYIM
  • HAYATINIZI DEĞİŞTİRECEK TOPLANTILARIMIZ İÇİN BENİ ARAYINIZ
  • 05322658900

 

 

HER TÜRLÜ EKONOMİK SIKINTI İÇERİSİNDE OLAN, EK GELİR ELDE ETMEK İSTEYEN, BAĞIMSIZ OLARAK ÇALIŞMAK, EKİBİNİ KENDİ KURMAK İSTEYEN, SERMAYESİZ VE İFLAS ETMENİN İSTESENİZ DE MÜMKÜN OLAMAYACAĞI, GEZEREK, EĞLENEREK, ÇALIŞMA ŞEKLİNİZE GÖRE GELİR ELDE EDEBİLECEĞİNİZ, 2010 LU YILLARIN İŞ FIRSATI NETWORK SİSTEMİNDE CİDDİ OLARAK YER ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLARIM YAŞADIKLARI ŞEHRİ, KENDİLERİNE ULAŞABİLECEĞİMİZ TELEFON NUMARASINI  EKLEYİP, keskinlergenpa@gmail.com  VEYA FACEBOOK’ DAN BİZE  HEMEN YAZABİLİRLER,  0532 265 89 00 NUMARALI TELEFONUMU ARAYABİLİRLER. BULUNDUĞUNUZ ŞEHRİN LİDERİ OLMAK HER ZAMAN IYIDIR.

SEVGİLERİMİZLE

GÜLÜMSER & HALDUN KESKİN

 

 

Herkesin bir sorusu vardır. Sormak istediklerinizi, keskinlergenpa@gmail.com ‘a  yazabilirsiniz.

 

Saygılarımızla 

Haldun Keskin

 Sağlıklı Yaşam Danışmanı 

13 KASIM'DA BURSA'DAYIM
14 KASIM'DA DENİZLİ'DEYİM
21 KASIM'DA İZMİR'DEYİM
20 KASIM'DA KONYA'DAYIM
HAYATINIZI DEĞİŞTİRECEK TOPLANTILARIMIZ İÇİN BENİ ARAYINIZ
05322658900

__._,_.___
Recent Activity:
* Tiyatro, Gezi, Gurme ve Fotograf forumlarini ziyaret ettiniz mi?
http://forum.dostlukgirdabi.com/
* Sevdiklerinize ve dostlariniza eKart gönderin
http://ekart.dostlukgirdabi.com/
* ePosta adresiniz bounce (geri dönme) durumuna dustugunuzde ne yapabilirsiniz? Bakiniz http://www.dostlukgirdabi.com/content/view/11/25/

KURALLARIMIZ
1 - Gunde en fazla 3-4 eposta gönderiniz.
2 - Göndereceginiz eposta boyutunun 500 Kb'i gecmemesine özen gösteriniz..   
3 - Virus, truva icerebilen exe vs. uzantili dosya iceren, ahlak kurallarina uymayan ve reklam amacli gönderiler yayinlanmayacaktir.
4 - Gönderdiginiz epostalarinizda "<<< >>>>" gibi isaretlerin olmamasina özen gösteriniz, veya okunmasini daha rahat hale getiriniz.
5 - G�nderilen iletilerle ilgili sorumluluk gönderene aittir. Elestirilerinizi lutfen gönderene yapiniz.
6 - ePostaniz yayinlanmamissa mutlaka daha önce yayinlanmistir ya da grup duzenine uygun degildir.

Tesekkurler,
Dostluk Girdabi
http://www.DostlukGirdabi.com
MARKETPLACE

Stay on top of your group activity without leaving the page you're on - Get the Yahoo! Toolbar now.


Get great advice about dogs and cats. Visit the Dog & Cat Answers Center.

.

__,_._,___

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder