1 Temmuz 2009 Çarşamba

[Dostluk Girdabi] - INDIRIMLI INTERNET PAKETI HAZIRKART VE FATURALI HATLAR ICIN




İndirimli Aylık Internet Paketi Kampanyası nedir?

İndirimli Aylık Internet Paketi Kampanyası, Bireysel abonelerin 100 MB’lık aylık internet paketini ilk 3 ay boyunca indirimli olarak kullanmalarını sağlayan bir kampanyadır.

Kampanyaya nasıl katılacağım?

Kampanyaya katılmak isteyen abonelerin DATA 30 00000.16142.22451 ( ARALARDA BOŞLUK BIRAKMAYI UNUTMAYIN ) yazıp 4546'ya  göndermesi yeterlidir. 22 Nisan – 31 Ağustos arasında kısa mesaj gönderen aboneler 100MB’lık aylık internet paketini ilk 3 ay indirimli kullanmaya hak kazanacaktır.

Kampanyaya kimler katılabilir?

Kampanyaya mevcut internet paketi aboneliği bulunmayan tüm Bireysel faturalı ve ön ödemeli aboneler katılabilir. Aboneler kampanyadan en fazla 1 kez faydalanabilir. Kurumsal hatlar ve data hatları kampanyadan faydalanamamaktadır.

Kampanyaya katılan aboneler için aylık 100MB internet paketi aboneliği nasıl ücretlendirilir?

Kampanyadan faydalanan ;
Faturalı aboneler için aylık 100MB internet paketi aboneliği ilk üç abonelik dönemi boyunca tüm vergiler dahil 3,94 TL olarak ücretlendirilecektir.
 
Faturasız / ön ödemeli aboneler için aylık 100MB internet paketi aboneliği ilk üç abonelik dönemi boyunca 30 kontör olarak ücretlendirilecektir. Abonelik, dördüncü abonelik döneminden itibaren standart abonelik ücreti olan 65 kontör üzerinden yenilenecektir.
Internet paketleri abonelik dönemi 30 gündür. TV, basılı medya ve dahili mecra dahil tüm kampanya iletişimlerinde kampanya fiyatları tüm vergiler dahil 4 TL / 30 kontör olarak duyurulacaktır. Yukarıda belirtilmiş olan ücretler abonelere yansıtılacak olan tam ücretlerdir.
 

Aylık İnternet Paketi (100 MB ) ile neler yapılabilir?

Aylık paket (100 MB) ile 10.000 e-posta, 2.800 gazete sayfası okuyabilir, 400 cep telefonu oyunu ya da 300 mini video klip indirebilirsiniz.* Aylık paket satın alan abonemize 30 gün boyunca kullanmak üzere 100 MB'lık kullanım hakkı tanımlanmaktadır.

Saygılarımızla

Gülümser & Haldun Keskin

KESKINLER

 

 

__._,_.___
* Tiyatro, Gezi, Gurme ve Fotograf forumlarini ziyaret ettiniz mi?
http://forum.dostlukgirdabi.com/
* Sevdiklerinize ve dostlariniza eKart gönderin
http://ekart.dostlukgirdabi.com/
* ePosta adresiniz bounce (geri dönme) durumuna dustugunuzde ne yapabilirsiniz? Bakiniz http://www.dostlukgirdabi.com/content/view/11/25/

KURALLARIMIZ
1 - Gunde en fazla 3-4 eposta gönderiniz.
2 - Göndereceginiz eposta boyutunun 500 Kb'i gecmemesine özen gösteriniz..   
3 - Virus, truva icerebilen exe vs. uzantili dosya iceren, ahlak kurallarina uymayan ve reklam amacli gönderiler yayinlanmayacaktir.
4 - Gönderdiginiz epostalarinizda "<<< >>>>" gibi isaretlerin olmamasina özen gösteriniz, veya okunmasini daha rahat hale getiriniz.
5 - G�nderilen iletilerle ilgili sorumluluk gönderene aittir. Elestirilerinizi lutfen gönderene yapiniz.
6 - ePostaniz yayinlanmamissa mutlaka daha önce yayinlanmistir ya da grup duzenine uygun degildir.

Tesekkurler,
Dostluk Girdabi
http://www.DostlukGirdabi.com
Recent Activity
Visit Your Group
Give Back

Yahoo! for Good

Get inspired

by a good cause.

Y! Toolbar

Get it Free!

easy 1-click access

to your groups.

Yahoo! Groups

Start a group

in 3 easy steps.

Connect with others.

.

__,_._,___

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder