8 Temmuz 2009 Çarşamba

[Dostluk Girdabi] - İstediginiz sekilde msn adresi alın.



İSTEDİGİNİZ ŞEKİLDE MSN ADRESİ ALIN.

Hotmail ve windowslive uzantılı mail adresi nasıl alacağınızı zaten biliyorsunuzdur. www.hotmail.com ana sayfasına girip kaydol düğmesine tıkladığınızda hotmail ya da windowslive uzantılı mail adresi alabiliyorsunuz. Aşağıdaki adresten hotmail dışında herhangi bir adresi msn olarak kaydedip kullanabilirsiniz.

http://g.msn.com/5metr_tr/131?id=956&ru=http://messenger.msn.com/download/downloadx.aspx/?mkt=tr-tr

Buradan adrese ulaşamazsanız kısayolu vereyim

https://accountservices.passport.net/reg.srf?roid=2&id=956&ru=http://messenger.msn.com/download/downloadx.aspx/?mkt=tr-tr&sl=1&vv=320&lc=1055

Yukarıda ilk verdiğim adreste Eğer "Hayır, beni ücretsiz MSN Hotmail e-posta adresi edinmem için kaydet" seçeneğini seçmeyip "Evet, e-posta adresim kullanılsın" seçeneğini işaretler ve devam düğmesine tıklarsanız, hotmail dışındaki var olan herhangi bir mail adresinizi (gmail, yahoo v.s) açılacak bu  siteden msn ye kaydederek, bu adresinizi aynı zamanda msn olarak kullanabilirsiniz.. Ayrıca bu açılacak siteden hotmailin dışındaki adresinizi (mesela gmaili ve yahoo adresinizi) msn yapmanın dışında da, msn olarak istediğiniz her türlü msn adresini de alabilirsiniz(başka biri sizin almak istediğiniz msn adresini daha önceden almamışsa tabi).  adiniz@soyadiniz.com Örneğin adınız ahmet soyadınız erdem ise ahmet@erdem.com ya da ahmet@erdem.de ya da ahmet@erdem@ee türünde aklınıza gelebilecek hemen her türde eposta adresi alabilirsiniz. Ya da diyelim adınız ahmet ve çalıştığınız şirket arçelik olsun. ahmet@arcelik.de ya da diyelim adınız ahmet mesleginiz berber olsun, ahmet@berber.de ya da ahmet@berber.com ya da ahmet@berber.ai, ya da ah@met.de gibisinden bir çok şekilde istediğiniz şekildeki adresi buradan alabilirsiniz. Ama bu türlü bir msn adresi alırsanız, bu msn adresini aynı zamanda mail alıp göndermek için kullanamazsınız, sadece msn de yazışmak için kullanabilirsiniz.

Bu tür açtığınız ve msn olarak kullandığınız adreslerinizde (gerek gmail ya da yahoo v.b ya da adiniz@soyadiniz.com türü adreslerinizle) oturum açıp şifre değiştirebilmek için aşağıdaki adrese tıklamalı ve açılan sayfada email ve şifrenizi girerek oturum açmalısınız.

https://accountservices.passport.net/?lc=1055



--
Sahip oldugunuz ve faydalandiginiz bilgileri, mail listenizdeki diger arkadaslarinizla paylasiniz.

Konfüçyüs bilgi konusunda der ki;
"Sende bir yumurta var, bende bir yumurta var. Ben yumurtamı sana verdim, sen yumurtanı bana verdin. Sende bir yumurta var, bende bir yumurta var.
Ama,
Sende bir bilgi var, bende bir bilgi var. Ben bilgimi sana verdim, sen bilgini bana verdin.Bende iki bilgi var, sende iki bilgi var.”

Biz de bu dusunceyle bilginin yayilmasina yardimci olmaliyiz.

__._,_.___
* Tiyatro, Gezi, Gurme ve Fotograf forumlarini ziyaret ettiniz mi?
http://forum.dostlukgirdabi.com/
* Sevdiklerinize ve dostlariniza eKart gönderin
http://ekart.dostlukgirdabi.com/
* ePosta adresiniz bounce (geri dönme) durumuna dustugunuzde ne yapabilirsiniz? Bakiniz http://www.dostlukgirdabi.com/content/view/11/25/

KURALLARIMIZ
1 - Gunde en fazla 3-4 eposta gönderiniz.
2 - Göndereceginiz eposta boyutunun 500 Kb'i gecmemesine özen gösteriniz..   
3 - Virus, truva icerebilen exe vs. uzantili dosya iceren, ahlak kurallarina uymayan ve reklam amacli gönderiler yayinlanmayacaktir.
4 - Gönderdiginiz epostalarinizda "<<< >>>>" gibi isaretlerin olmamasina özen gösteriniz, veya okunmasini daha rahat hale getiriniz.
5 - G�nderilen iletilerle ilgili sorumluluk gönderene aittir. Elestirilerinizi lutfen gönderene yapiniz.
6 - ePostaniz yayinlanmamissa mutlaka daha önce yayinlanmistir ya da grup duzenine uygun degildir.

Tesekkurler,
Dostluk Girdabi
http://www.DostlukGirdabi.com
Recent Activity
Visit Your Group
Search Ads

Get new customers.

List your web site

in Yahoo! Search.

Y! Messenger

Group get-together

Host a free online

conference on IM.

Group Charity

Be the Change

A citizen movement

to change the world

.

__,_._,___

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder