[Attachment(s) from HALDUN KESKIN included below]
500 gr. kuş başı et,
Pirinç Salatası
*400 gr pirinç
* 100 gr bezelye
* 3 adet taze soğan
* 5 dal taze nane
* 5 dal taze fesleğen
* 1/2 bağ dereotu
* 1/2 bağ maydanoz
* 1 yemek kaşığı zeytinyağı
* Bir miktar tuz ve karabiber
* 100 gr bezelye
* 3 adet taze soğan
* 5 dal taze nane
* 5 dal taze fesleğen
* 1/2 bağ dereotu
* 1/2 bağ maydanoz
* 1 yemek kaşığı zeytinyağı
* Bir miktar tuz ve karabiber
Hazırlanışı
Pirinçleri haşlayıp soğutun. Zeytinyağı, bezelye, taze soğan, taze nane, taze fesleğen, dereotu, maydanoz, tuz, karabiber ile karıştırarak servis yapın.
Patlıcan Silkme
* 2 adet patlıcan
* 2 yemek kaşığı elma sirkesi
* 1 adet domates
* 2 diş sarımsak
* 1 adet soğan
* 1 yemek kaşığı zeytinyağı
* 1/2 litre su
* Bir miktar tuz ve karabiber
Hazırlanışı
Patlıcanların kabuklarını soyun ve üzerine su geçecek şekilde tencereye alın. Elma sirkesi, domates, sarımsak, soğan, zeytinyağı, tuz, karabiber ekleyerek pişirin.
Patlıcanların kabuklarını soyun ve üzerine su geçecek şekilde tencereye alın. Elma sirkesi, domates, sarımsak, soğan, zeytinyağı, tuz, karabiber ekleyerek pişirin.
AKŞEHİR YAHNİSİ
Malzemeler:
500 gr. kuş başı et,
1 komposto kasesi haşlanmış nohut,
12-13 tane arpacık soğan,
6-7 diş sarımsak,
1 çorba kaşığı salça,
1 çorba kaşığı tereyağ,
1 tatlı kaşığı kimyon,
2-3 kaşık sıvı yağ ve yeteri kadar tuz,
Hazırlanışı:
Kuşbaşı doğranmış etleri teflon tencerede 2-3 kaşık sıvı yağda soteleyin. Et suyunu çektikten sonra 1 yemek kaşığı tereyağını ve arpacık soğanları ekleyin. Soğanlar kavrulmaya başladığında Sarımsakları ve salçayı ekleyin. 5 dakika kadar sonra haşlanmış nohutu, tuzunu, karabiberi ve kimyonu ( bu Yahni de kimyon önemli mutlaka olmalı)ekleyip etlerin üzerini aşacak kadar sıcak su döküp, çok kısık ateşte, kapağı kapalı bir şekilde pişrimeye bırakın. Etler ve soğanlar yumuşadığında Yahniniz servise hazırdır...
SEVGİLİ ARKADAŞLAR, FACEBOOK DA Haldun Keskin 'i ARKADAŞ OLARAK EKLEMENİZİ RİCA EDİYORUM. ORADA DAHA GENİŞ BİLGİLER VE VİDEOLAR BULACAKSINIZ. TEŞEKKÜRLER
Saygılarımızla
Haldun Keskin
TURKIYE'NIN DOGAL ALISVERIS SITESI
__._,_.___
Attachment(s) from HALDUN KESKIN
1 of 1 File(s)
* Tiyatro, Gezi, Gurme ve Fotograf forumlarini ziyaret ettiniz mi?
http://forum.dostlukgirdabi.com/
* Sevdiklerinize ve dostlariniza eKart gönderin
http://ekart.dostlukgirdabi.com/
* ePosta adresiniz bounce (geri dönme) durumuna dustugunuzde ne yapabilirsiniz? Bakiniz http://www.dostlukgirdabi.com/content/view/11/25/
KURALLARIMIZ
1 - Gunde en fazla 3-4 eposta gönderiniz.
2 - Göndereceginiz eposta boyutunun 500 Kb'i gecmemesine özen gösteriniz..
3 - Virus, truva icerebilen exe vs. uzantili dosya iceren, ahlak kurallarina uymayan ve reklam amacli gönderiler yayinlanmayacaktir.
4 - Gönderdiginiz epostalarinizda "<<< >>>>" gibi isaretlerin olmamasina özen gösteriniz, veya okunmasini daha rahat hale getiriniz.
5 - G�nderilen iletilerle ilgili sorumluluk gönderene aittir. Elestirilerinizi lutfen gönderene yapiniz.
6 - ePostaniz yayinlanmamissa mutlaka daha önce yayinlanmistir ya da grup duzenine uygun degildir.
Tesekkurler,
Dostluk Girdabi
http://www.DostlukGirdabi.com
http://forum.dostlukgirdabi.com/
* Sevdiklerinize ve dostlariniza eKart gönderin
http://ekart.dostlukgirdabi.com/
* ePosta adresiniz bounce (geri dönme) durumuna dustugunuzde ne yapabilirsiniz? Bakiniz http://www.dostlukgirdabi.com/content/view/11/25/
KURALLARIMIZ
1 - Gunde en fazla 3-4 eposta gönderiniz.
2 - Göndereceginiz eposta boyutunun 500 Kb'i gecmemesine özen gösteriniz..
3 - Virus, truva icerebilen exe vs. uzantili dosya iceren, ahlak kurallarina uymayan ve reklam amacli gönderiler yayinlanmayacaktir.
4 - Gönderdiginiz epostalarinizda "<<< >>>>" gibi isaretlerin olmamasina özen gösteriniz, veya okunmasini daha rahat hale getiriniz.
5 - G�nderilen iletilerle ilgili sorumluluk gönderene aittir. Elestirilerinizi lutfen gönderene yapiniz.
6 - ePostaniz yayinlanmamissa mutlaka daha önce yayinlanmistir ya da grup duzenine uygun degildir.
Tesekkurler,
Dostluk Girdabi
http://www.DostlukGirdabi.com
MARKETPLACE
.
__,_._,___
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder