20 Aralık 2009 Pazar

[Dostluk Girdabi] - SADECE 3 AY ÖNCE! (önemli) savaş aracı olarak kullanılmak üzere çok tehlikeli bir grip virüsü üzerine çalışma yaptığını [1 Attachment]

 
[Attachment(s) from =?iso-8859-9?Q?=DDlhan_Vardar?= included below]


 

MESAJI OLDUĞU GİBİ İLETİYORUM.
_______________________________________________

Merhabalar,

Sadece 3 ay önce Yahudi kökenli bir mikrobiyoloji uzmanı Amerika'da katıldığı bir talk show programında; adı "Baxter Intl" olan bir şirketin Ukrayna laboratuarında biyolojik savaş aracı olarak kullanılmak üzere çok tehlikeli bir grip virüsü üzerine çalışma yaptığını ve bunun sonuçlarının iyi olmayacağını söylemişti. Talk show programının hemen çıkışında arabası durdurularak yüzüne gaz sıkma metodu ile etkisiz hale getirilmiş ve Amerika’nın LAPD SWAT komando timi tarafından alelacele tutuklanmıştı.

image001.jpg

3 ay içinde süreç aynen Joseph Moshe'nin söylediği şekilde gerçekleşti. Domuz gribi salgınının hemen ardından, Ukrayna'da çok daha tehlikeli bir virüs salgını ortaya cıktı. Ölümler sonucu yapılan otopsilerde ölen insanların akciğerlerinin tamamen kan ile dolu olduğu görüldü. Virüs bu şirketin laboratuarının bulunduğu bölgede ortaya çıktı ve yayıldı.

Şu ana kadar Ukrayna'da 478 456 kişi enfekte oldu, 24003 kişi hastanelerde yoğun bakımda ve 81 kişi oldu.

Tesadüfe bakınız ki domuz gribi virüsü de yine bu şirketin araştırma laboratuarının bulunduğu bir bölgede ortaya çıktı ve yayıldı.

Öte yandan domuz gribi aşısını bir diğer üreten şirket yılsonunda 500 milyon Euro kar ile kapatacaklarını açıkladı.

Bahsi geçen virüs üretici şirket menşei tahmin edin hangi ülkeye ait? Tabii ki Amerika.

Amerika bugün kendi krizini tüm dünyaya mal etmenin hemen arkasından, kendi ekonomisini sağlık sektörüne dayandırarak tekrar kurtarma çabasında ve bu şirket Amerikan hükümeti tarafından aktif olarak desteklenmekte. Joseph Moshe'nin tutuklanma aceleciliği ve şekli bile bunu ispatlar nitelikte.

Laboratuarlarının bulunduğu bölgelerde tüm dünyaya yayılma potansiyeli bulunan yeni ve tehlikeli salgınlar ortaya çıkmakta.

Bizim Amerikan vatandaşı(!) olan başbakanımız ve tebaası ise yine Amerika'ya ve kendi cemaatlerine para kazandırma telaşı ile insan eli ile yaratılmış bu suni salgınların sözde önüne geçecek aşıları devlet olarak toplu bir siparişle satın almakta ve bunun doğru bir hareket olduğuna inandırmak için toplumu terörize etmekte.

EK'te Amerika'da bu şirket aleyhine açılmış davayı göreceksiniz, toplam 105 sayfalık bir dokuman, incelemenizi tavsiye ederim.

 

 

 





 

 

 




 

--

__._,_.___

Attachment(s) from =?iso-8859-9?Q?=DDlhan_Vardar?=

1 of 1 File(s)

* Tiyatro, Gezi, Gurme ve Fotograf forumlarini ziyaret ettiniz mi?
http://forum.dostlukgirdabi.com/
* Sevdiklerinize ve dostlariniza eKart gönderin
http://ekart.dostlukgirdabi.com/
* ePosta adresiniz bounce (geri dönme) durumuna dustugunuzde ne yapabilirsiniz? Bakiniz http://www.dostlukgirdabi.com/content/view/11/25/

KURALLARIMIZ
1 - Gunde en fazla 3-4 eposta gönderiniz.
2 - Göndereceginiz eposta boyutunun 500 Kb'i gecmemesine özen gösteriniz..   
3 - Virus, truva icerebilen exe vs. uzantili dosya iceren, ahlak kurallarina uymayan ve reklam amacli gönderiler yayinlanmayacaktir.
4 - Gönderdiginiz epostalarinizda "<<< >>>>" gibi isaretlerin olmamasina özen gösteriniz, veya okunmasini daha rahat hale getiriniz.
5 - G�nderilen iletilerle ilgili sorumluluk gönderene aittir. Elestirilerinizi lutfen gönderene yapiniz.
6 - ePostaniz yayinlanmamissa mutlaka daha önce yayinlanmistir ya da grup duzenine uygun degildir.

Tesekkurler,
Dostluk Girdabi
http://www.DostlukGirdabi.com
.

__,_._,___

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder