24 Ocak 2010 Pazar

[Dostluk Girdabi] - Mucize Meyve Acai Üzümünün Faydaları

 

Acai üzümü, yüzyıllardır Güney Amerika kıtasında bolca tüketiliyor. Brezilya'nın yemyeşil Amazon yağmur ormanlarında bulunan palmiye ağaçlarında yetişiyor. Yılda 2 kez hasat ediliyor.

Lezzeti ve sağlıklı olmasıyla kıtada tanınan bu meyve, son yıllarda tüm dünya tarafından tanınmaya başlandı. Peki ne oldu da Acai üzümü bu kadar ünlendi?

Buna neden olan, son dönemde yapılan çalışmalarda Acai üzümünün içerdiği değerler olarak göze çarptı. Acai, doğada bu vitamin ve antioksidanları bu derecede barındıran en iyi meyvelerden biri. Peki bunlar neler?

Acai Üzümü bol miktarda A,B,C ve E türü vitaminler, antioksidanlar, Omega 3, omega 6, omega 9 yağ asitleri, fitosterol, polifenol, diyet lifi, aminoasit, kalsiyum, potasyum, demir, fosfor gibi sağlığa faydalı birçok bileşen içerir. İçerisinde bulunan birçok vitamin sayesinde tam bir vitamin deposudur.

 

 
Mehmet Öz’ün listesindeki en favori besinler üzüm ve böğürtlen ailesi... Mehmet Öz, en son ülkemizde de yayınlanan Dr.Öz Show'da şöyle konuşuyor:

''Renkli sebzeler tüketin. Bu sebzelerin renklerinin canlı olmasının bir nedeni vardır. İçlerindeki pigmentler, sebzeleri dış dünyadan korumak için gelişiyor. Onları yediğimiz zaman biz de bundan fayda sağlıyoruz. ''

Bahsettiğimiz Acai üzümü ise, Dr.Öz'ün tanımına en çok uyan meyvelerden biri...

 

 

Zengin besinsel bileşimi ve enerji verici özelliği olduğundan Brezilyalılar yorgunluklarını gidermek amacıyla gün içinde sıklıkla Acai suyunu tercih ederler. Brezilyalıların şişman olmamasının en büyük sebebi Acai üzümü olarak gösteriliyor.

Acai Üzümü yüksek miktarda lif içerir, lif yönünden zengin gıdalarla beslenmek çok fazla yemeden tokluk hissi sağlar yani iştahı kontrol altına alır, yeme arzusunu bastırır ve kolay kilo vermeyi sağlar.

Acai Üzümünde bulunan antioksidanlar bağırsakların daha iyi çalışmasını sağlar. Sindirimi ve hazmı kolaylaştırır. Acai Üzümü kolestrolü, kan basıncını ve kan şekerini kontrol altında tutar.

Son dönemde, zayıflatıcı özelliği nedeniyle zayıflama ve fitness programlarının vazgeçilmezi haline geldi.

 

 

Uzun zamandır ne kadar farklı yöntem denerseniz deneyin hala hayallerinizdeki kusursuz bedene sahip olamadınız mı? Kullandığınız diyet ilaçları ve zayıflama hapları bir işe yaramadıysa artık çözümü doğal besin kaynaklarında aramanızın zamanı gelmiş demektir.

Bir türlü kurtulamadığınız kilolarınıza artık veda etmenizin zamanı geldi de geçiyor bile. Çok daha sağlıklı bir vücuda sahip olabilmek için yapmanız gereken tamamen bitkisel kaynaklı olan *Santevit Acai Berry ile tanışmak olmalıdır.

Zengin besin kaynağı sayesinde uzun süre tokluk hissi doğuran ve hücreler için mükemmel bir antioksidan özellik taşıyan acai berry, acai üzümü ve çeşitli bitkisel kaynaklardan hazırlanıyor...

Avrupa'da zayıflamak isteyen milyonların en büyük yardımcısı olan Hollywood yıldızlarının gizli formülü olarak adlandırılan acai ile zayıflamak düşündüğünüzden çok daha kolay... Artık doğal besin kaynakları ile zayıflayacak ve herhangi bir yan etki olmaksızın hayallediğiniz bedene ulaşabileceksiniz..

Dünya genelinde birçok besin uzmanı tarafından kaleme alınan ve tüm dünyanın Number One Superfood olarak adlandırılan acai üzümü, zayıflama sürecinde vücut direncini artırıcı ve bağışıklık sistemini güçlendirici etkisiyle artık kalıcı kilolarınızdan kurtulmak tek yardımıcınız olacak...

*ADVERTORİAL

__._,_.___
* Tiyatro, Gezi, Gurme ve Fotograf forumlarini ziyaret ettiniz mi?
http://forum.dostlukgirdabi.com/
* Sevdiklerinize ve dostlariniza eKart gönderin
http://ekart.dostlukgirdabi.com/
* ePosta adresiniz bounce (geri dönme) durumuna dustugunuzde ne yapabilirsiniz? Bakiniz http://www.dostlukgirdabi.com/content/view/11/25/

KURALLARIMIZ
1 - Gunde en fazla 3-4 eposta gönderiniz.
2 - Göndereceginiz eposta boyutunun 500 Kb'i gecmemesine özen gösteriniz..   
3 - Virus, truva icerebilen exe vs. uzantili dosya iceren, ahlak kurallarina uymayan ve reklam amacli gönderiler yayinlanmayacaktir.
4 - Gönderdiginiz epostalarinizda "<<< >>>>" gibi isaretlerin olmamasina özen gösteriniz, veya okunmasini daha rahat hale getiriniz.
5 - G�nderilen iletilerle ilgili sorumluluk gönderene aittir. Elestirilerinizi lutfen gönderene yapiniz.
6 - ePostaniz yayinlanmamissa mutlaka daha önce yayinlanmistir ya da grup duzenine uygun degildir.

Tesekkurler,
Dostluk Girdabi
http://www.DostlukGirdabi.com
.

__,_._,___

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder