23 Eylül 2010 Perşembe

[Dostluk Girdabi] - Beslenme destek ürünleri 32 YILDIR ARADIĞINIZ SERTİFİKALARLA http://haldunkeskin.flptr.com DA

 

Gıda Takviyesi ve Beslenme Destekleri

Gıda takviyesi, besin destekleri diye bilinen ürünlerin kullanımı günden güne artmaktadır. Bunun altında yatan sebeblerden bir bölümüde tıbbın hastalıkların özellikle önlenmesinde insanları tatmin edecek bir seviyeye henüz ulaşmamış olmasıdır.

Yediğimiz ayaküstü yemekler, zehirli su ve soluduğumuz hava gibi, modern yaşam biçimimizin birçok yönü, sağlığımızı riske sokmaktadır. Bedenlerimiz, sürekli sağlığımıza zarar veren her çeşit faktörün saldırısı altındadır.

Besin destekleri vücut sağlığımızın iyileşmesine yardımcı olacak vede en üst düzeydeki sağlığa kavuşmak için gereken temel elementleri temin edecektir.

Her ne kadar besin desteği, diyetinize yardımcı olmanızın harika bir yöntemi olsa da, sağlıklı yemek yeme alışkanlığınızın yerini tutamaz. Beslenme destek ürünleri, ne yediğinize bakılmaksızın çok yönlü bir diyetle birlikte alındıklarında sağlığınızı geliştirmenize yardımcı olacak ve sağlığımız daha da iyi bir seviyeye ulaşacaktır.

Beslenme Desteklerini Akıllıca Seçmek

Gıda takviyesi ürünlerinin pazarı arttıkça, güvenebileceğiniz ve yüksek kaliteli bir ürün bulmak gittikçe zorlaşmıştır. Son zamanlarda yapılan bir araştırma, piyasada bulunan ürün türleri içerisinde toksik olmayan, etkin bir sağlık desteğini bulabilme oranının sadece % 2.5 olduğunu ortaya koymuştur. Diğer bir deyişle piyasada, ürünün güvenilirliğini araştırmadan alabileceğiniz ve sağlığınıza zarar verecek bir ürünü seçme riskiniz % 97.5 anlamına gelmektedir.

Bugün besin desteği, ya da bitkisel destek ürünleri ile ilgili inanılmaz bir bilgi zenginliği bulunmaktadır ve nereden başlayacağınızı bilebilmek çok zordur. Ancak, doğru bilgi olmaksızın, sağlığımızla kumar oynamış oluruz.

 

Beslenme Destekleri konusunda Sormak istediklerinizi, keskinlergenpa@gmail.com ‘a  yazabilirsiniz.

 

Saygılarımızla

Haldun Keskin

Sağlıklı Yaşam Danışmanı

 

Sağlıklı Yaşamanız için Haldun Keskin  'i FACEBOOK DA  ARKADAŞ OLARAK EKLEYİNİZ.

 

YAŞLANMADAN ÖNCE GENÇLİK, SAĞLIK ELDEN GİTMİŞSE,

HER ŞEY ELDEN GİTMİŞ DEMEKTİR..

SAĞLIK ve VARLIK KAPINIZ HEP AÇIK OLSUN

 

http://haldunkeskin.flptr.com

TURKIYE'NIN SAĞLIKLI YAŞAM SITESI BU SITEYI MUTLAKA ZIYARET EDIN

0532 265 89 00   &   0236 412 61 62

__._,_.___
http://haldunkeskin.flptr.com DA" style="margin-right: 0; padding-right: 0;"> Reply to sender | http://haldunkeskin.flptr.com DA"> Reply to group | Reply via web post | Start a New Topic
Messages in this topic (1)
Recent Activity:
* Tiyatro, Gezi, Gurme ve Fotograf forumlarini ziyaret ettiniz mi?
http://forum.dostlukgirdabi.com/
* Sevdiklerinize ve dostlariniza eKart gönderin
http://ekart.dostlukgirdabi.com/
* ePosta adresiniz bounce (geri dönme) durumuna dustugunuzde ne yapabilirsiniz? Bakiniz http://www.dostlukgirdabi.com/content/view/11/25/

KURALLARIMIZ
1 - Gunde en fazla 3-4 eposta gönderiniz.
2 - Göndereceginiz eposta boyutunun 500 Kb'i gecmemesine özen gösteriniz..   
3 - Virus, truva icerebilen exe vs. uzantili dosya iceren, ahlak kurallarina uymayan ve reklam amacli gönderiler yayinlanmayacaktir.
4 - Gönderdiginiz epostalarinizda "<<< >>>>" gibi isaretlerin olmamasina özen gösteriniz, veya okunmasini daha rahat hale getiriniz.
5 - G�nderilen iletilerle ilgili sorumluluk gönderene aittir. Elestirilerinizi lutfen gönderene yapiniz.
6 - ePostaniz yayinlanmamissa mutlaka daha önce yayinlanmistir ya da grup duzenine uygun degildir.

Tesekkurler,
Dostluk Girdabi
http://www.DostlukGirdabi.com
.

__,_._,___

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder