8 Eylül 2010 Çarşamba

[Dostluk Girdabi] - Haldun Keskin'den Bayram Kutlaması ve Bayram Havası

 

 

“Hayat boyu başarılarınızın bir zeytin ağacı kadar köklü ve sağlam,
Mutluluklarınızın yeni filizlenen yemyeşil bir zeytin dalı gibi sürekli,
Bayramınızın zeytinyağı ile daha sağlıklı ve güzel olması dileğiyle...”
 

 

Saygılarımızla

Haldun Keskin Sağlıklı Yaşam Danışmanı

www.keskinlergenpa.com

TURKIYE'NIN TAS SISTEM SIZZZMA ZEYTINYAGI SITESI

KREDİ KARTI / BANKA HAVALESİ / KAPIDA ÖDEME / POSTA ÇEKİ / KARGO ÜCRETİ YOK

0532 265 89 00   &   0236 412 61 62

"... Zeytinyağı doğallıktır, sağlıktır, lezzettir... Binlerce yıllık bir kültürdür... Hayattır... Sıkılan ilk danedir, süzülen ilk damladır, bandırılan ilk ekmektir... Alınteridir... Sevinçtir... Mutluluktur... Zeytinyaği yaşama biçimidir... Sadakattır... Tutkudur... Berekettir... Ciddiyettir... Zeytinyaği bizim için  bir gelenektir..."

 

Arkadaş Listenizi lutfen kontrol edin. Sağlıklı Yaşamanız için Haldun Keskin 'i FACEBOOK DA  ARKADAŞ OLARAK EKLEYİNİZ.

 

BAYRAMDA HAVA DURUMU
Haftaya özellikle Marmara ve Batı Karadeniz bölgelerinde bulutlu sisli yağışlı başlayınca acaba onca sıcak hava artık geçti gitti mi sorusu takılıyor akla. Bunlar Sonbaharın serinleşmeye başlayan havalarının sıcak havayı delme girişimleri idi. Basradan gelen o sıcak hava hala kalkanını sımsıkı ayakta tutmakta ve Arefe günü yine Doğu Karadenizin sahil ve iç kesimleri haricinde tüm yurtta etkili olmaya namzet. Arefe günü, Zonguldak-Adana hattının etrafında sağnak geçişleri beklenmekte. Tabi Orta ve Doğu Karadenizde de ama bunlar gün içerisinde etkisini yitirecek. Özeti Bayrama yine 30-32 derece sınırlarında gireceğimiz geceleri bile sıcaklıkların 16-18 kıyılaarda 20 dereceden daha az olmayacağı mutlu bir dönem.Birinci gün sadece Doğu Karadenizde yerel sağnaklar beklenmekte bunun haricinde yağışlar kesiliyor.
9 Eylül tüm yurtta sımsıcak bir gün. Rüzgar da yok denecek kadar az olanda kuzeyden hafif esecek. Doğu Anadolu ve Güney Doğuda ise bunaltıcı sıcaklar malesef devam.
10 ve 11 Eylül her yerde bir gün öncesine göre bir-iki derece daha fazla sıcak, gece de gündüz de. Rüzgar da yok kadar az.
12 Eylül Trakya Marmara Balkanlardan sarkacak serince hava nedeni ile bulutlanacak sıcaklıklarda hissedilir şekilde azlacak ama bu sadece bu kısıtlı alanda. Elbette yağışlarda beraberinde gelecek.Geri kalan yerlerde düne göre sıcaklıklar birkaç derece azalacak ancak hala 30 ve üzerinde sıcaklıklar beklenmekte.
13 Eylül Pazartesi günü serin cephe Zonguldak Eskişehir İzmir hattına kadar ilerleyecek. Bu hattın batısı serin doğusu ise dün kadar olmasa da sıcak. Güney ve Doğu Anadolu ise sımsıcak.
13 Eylül haftasına serinleyen bir hava ile başlayacağız.  Referandum sonunda ne çıkacak elbette bilinmez  sevinsek mi sevinmesek mi anlaşılmaz bir durum. Sonuç ne olursa olsun unutmayın ki Anayasa hepimizin. Ben evet dedim bana daha uygun, yok ben zaten istemedim di zaten diyemeyeceğimiz bir olgu.
 
İçinde bulunduğumuz ortam bayramı  bile kutuplara böldü, ama sizi ve tüm sevdiklerinizi birleştirir umarım.
 


DİKKAT! HALDUN KESKİN BUTİK ÜRETİM TAŞ SİSTEM SOĞUK SIKIM SIZMA ZEYTİNYAĞI ALIŞKANLIK YAPAR...
ATTENTION! Olive Oil Is Addictive…



__._,_.___
Recent Activity:
* Tiyatro, Gezi, Gurme ve Fotograf forumlarini ziyaret ettiniz mi?
http://forum.dostlukgirdabi.com/
* Sevdiklerinize ve dostlariniza eKart gönderin
http://ekart.dostlukgirdabi.com/
* ePosta adresiniz bounce (geri dönme) durumuna dustugunuzde ne yapabilirsiniz? Bakiniz http://www.dostlukgirdabi.com/content/view/11/25/

KURALLARIMIZ
1 - Gunde en fazla 3-4 eposta gönderiniz.
2 - Göndereceginiz eposta boyutunun 500 Kb'i gecmemesine özen gösteriniz..   
3 - Virus, truva icerebilen exe vs. uzantili dosya iceren, ahlak kurallarina uymayan ve reklam amacli gönderiler yayinlanmayacaktir.
4 - Gönderdiginiz epostalarinizda "<<< >>>>" gibi isaretlerin olmamasina özen gösteriniz, veya okunmasini daha rahat hale getiriniz.
5 - G�nderilen iletilerle ilgili sorumluluk gönderene aittir. Elestirilerinizi lutfen gönderene yapiniz.
6 - ePostaniz yayinlanmamissa mutlaka daha önce yayinlanmistir ya da grup duzenine uygun degildir.

Tesekkurler,
Dostluk Girdabi
http://www.DostlukGirdabi.com
.

__,_._,___

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder