30 Eylül 2010 Perşembe

[Dostluk Girdabi] - ÖZELLİKLE KADINLARIN SENEDE BİR KEZ BAĞIRSAK SORUNLARI VE MİDE ŞİŞMELERİ İÇİN MUHAKKAK KULLANMASI GEREKİR.

 

ÖZELLİKLE KADINLARIN SENEDE BİR KEZ BAĞIRSAK SORUNLARI,MİDE ŞİŞMELERİ, İLTİHAPLARI ÖNLEMEK VE HAZIMSIZLIK İÇİN MUHAKKAK KULLANMASI GEREKİR.
 
Prebiyotik Nedir?

Kalın bağırsak bakterilerinin (mikroplarının) sayısını, hareketlerini düzene sokan ve probiyotiklerin etkisini artıran sindirilmemiş karbonhidratlardır. Bunlar bir bakıma liflerdir ve suda çözünürler. Sindirim esasında emilmeden kalan bağırsağa gelmeleri önemli özelliklerindendir. Sindirime pozitif etki göstermeleri sayesinde bağışıklık sistemi güçlenir, hastalıklara karşı direnç artar. Sindirim sisteminin florası stres, iklim, ruhsal değişiklikler, çeşitli antibiyotikler ve diyet değişkenliklerinden etkilenir. İşte prebiyotikler burada da görev başındadır. Bağırsak reseptörlerine (yakalayıcı hücre) bağlanarak zararlı mikroplara fırsat vermezler. Onların gaita ile atılmalarını sağlarlar.

Probiyotiklerin başlıca besinsel kaynakları fermente yoğurtlar, probiyotik olarak kullanılan çeşitli bakteriler ihtiva eden mayalardır. Fakat ne yazık ki bu amaçla üretilen ve marketlerde satılan urunler, mide özsuyu ile temas edınce tum özellıklerını kaybetmektedirler

Mide ve sindirim sistemi hastalılarında son yıllarda önemli görülen “helicobacter pylori” bakterisini sebep olduğu enfeksiyonlara, ülser ve gasrtrite karşı kullanılan antibiyotiklerin etkileri, prebiyotik ve probiyotiklerle kombine edilmelerinden daha faydalısonuçlar alındığı da rapor edilmiştir. Pre ve probiyotiklerin kombinasyonlarının sindirim sistemi çeperinin (zarının) savunma özelliğini de güçlendirdiği rapor edilmiştir. Probiyotikler birçok vitaminin sentezine de (vücut yarayışına) etkili olmaktadırlar.

Günlük lif ihtiyacımız 25-30 dr. kadardır. Bunu için sebze, meyve, kepekli ürünler ve kuru baklagiller yenmelidir. Bunlarda doğal olarak bulunan liflerde bağırsaktaki yararlı bakterilere uyarak prebiyotik etki sağlamaktadır.

Probiyotik ürünler . Bağırsak duvarına yapışarak, zararlı bakterilerin tutunmalarına engel olurlar. Böylece; probiyotik ve prebiyotik içeren gıdalar sindirimi kolaylaştırır ve bağışıklık sistemini güçlendirirler. Biyolojik değeri yüksek süt ve süt ürünleri tüketilip, probiyotik ve prebiyotik içeren besinlerden istifade edilmesi bağışıklık sistemini güçlendirir. Güçlü bir bağışıklık sisteminiz varsa sağlıklı yaşıyorsunuz demektir.

Piyasada marketlerde satılan Prebiyotikli ürünlerdeki prebiyotikler mide özsuyu ile buluşunca tüm etkılerini kaybediyorlar. Çünkü gerçek oranlarda ve miktarlarda eklenmıyorlar ve tamamen kımyasal yapıya sahipler.

Oysa Forever Prebiyotic tamamen bu amaçla üretilmiş, bakanlık ve F.D.A onayını almış bir üründür. Kosher ve Halal sertifikasına sahipdir.

Senede bir kutu kullanılması, bütün bir yıl için yeterlidir. İçinde 30 adet ürün vardır ve günde bir kez alınır.

Böylece buna bağlı olan tum rahatsızlıklarınızdan kurtulursunuz. patentli bir üründür. 30 günde para iadelidir.

Bu ürünümüzü,

http://haldunkeskin.flptr.com

TURKIYE'NIN SAĞLIKLI YAŞAM SITESI

 

Sitemize girerek, " ALIŞ VERİŞ YAP " ikonuna tıklayarak, " BESİN TAMAMLAYICILARI" ikonuna da tıklayarak 222 kodlu  Forever Aktif Prebiyotik  ürünümüzü tıklayarak inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.

 

Herkesin bir sorusu vardır. Sormak istediklerinizi, keskinlergenpa@gmail.com ‘a  yazabilirsiniz.

 

Saygılarımızla

Haldun Keskin

Sağlıklı Yaşam Danışmanı

 

Sağlıklı Yaşamanız içinHaldun Keskin  'i FACEBOOK DA  ARKADAŞ OLARAK EKLEYİNİZ.

 

YAŞLANMADAN ÖNCE GENÇLİK, SAĞLIK ELDEN GİTMİŞSE,

HER ŞEY ELDEN GİTMİŞ DEMEKTİR..

SAĞLIK ve VARLIK KAPINIZ HEP AÇIK OLSUN

http://haldunkeskin.flptr.com

TURKIYE'NIN SAĞLIKLI YAŞAM SITESI

0532 265 89 00   &   0236 412 61 62

 

__._,_.___
Recent Activity:
* Tiyatro, Gezi, Gurme ve Fotograf forumlarini ziyaret ettiniz mi?
http://forum.dostlukgirdabi.com/
* Sevdiklerinize ve dostlariniza eKart gönderin
http://ekart.dostlukgirdabi.com/
* ePosta adresiniz bounce (geri dönme) durumuna dustugunuzde ne yapabilirsiniz? Bakiniz http://www.dostlukgirdabi.com/content/view/11/25/

KURALLARIMIZ
1 - Gunde en fazla 3-4 eposta gönderiniz.
2 - Göndereceginiz eposta boyutunun 500 Kb'i gecmemesine özen gösteriniz..   
3 - Virus, truva icerebilen exe vs. uzantili dosya iceren, ahlak kurallarina uymayan ve reklam amacli gönderiler yayinlanmayacaktir.
4 - Gönderdiginiz epostalarinizda "<<< >>>>" gibi isaretlerin olmamasina özen gösteriniz, veya okunmasini daha rahat hale getiriniz.
5 - G�nderilen iletilerle ilgili sorumluluk gönderene aittir. Elestirilerinizi lutfen gönderene yapiniz.
6 - ePostaniz yayinlanmamissa mutlaka daha önce yayinlanmistir ya da grup duzenine uygun degildir.

Tesekkurler,
Dostluk Girdabi
http://www.DostlukGirdabi.com
MARKETPLACE

Get great advice about dogs and cats. Visit the Dog & Cat Answers Center.


Stay on top of your group activity without leaving the page you're on - Get the Yahoo! Toolbar now.


Hobbies & Activities Zone: Find others who share your passions! Explore new interests.

.

__,_._,___

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder