20 Şubat 2010 Cumartesi

[Dostluk Girdabi] - EGZEMADAN KURTULABİLİRSİNİZ

 

Egzama en sık rastlanan cilt hastalıklarından biri olmakla beraber kesin bir tedavi yöntemi bulunmaması birçok insanı egzama tedavisi arayışına itmektedir. Özellikle atopik egzama gibi rahatsız edici çeşitleri olması sebebiyle egzama tedavisi insanlarımız için büyük dert olmaktadır.

Şüphesiz egzama belirtileri görüldüğünde hemen bir cilt doktoruna başvurmak en doğru harekettir. Egzama tedavisinin kesinliği söz konusu olmasa da doktor nasıl bir yol izleyeceğinizi söyleyecektir. Fakat bunun yanında yıllardır birçok deri rahatsızlığı ve bozulması olayında çok ilginç sonuçlar veren aloe vera da denenmelidir.

Aloe veranın yanıklardaki olağanüstü başarısı göz önüne alındığında cildimizle ne kadar yakından dost olduğu anlaşılabilir. Cilt yumuşatıcı ve yenileyici özellikleri aloe verayı denemeye değer yapar.

Tedaviye yardımcı olması açısından aloe vera kullanımını her zaman tavsiye etmekteyiz. Egzama tedavisine yardım için aloe verayı kullanımınız 2 farklı şekilde olabilir. Aloe vera içecek olarak içebilirsiniz veya egzama olan bölgeye bölgesel olarak uygulayabilirsiniz. Aloeyi direk olarak evinde yetiştirenler bitkinin herhangi bir yaprağını alıp enine keserek çıkan aloe vera jelini egzamalı bölgeye sürebilirler fakat oksidasyonu çok çabuk olduğu için aloenin jelini alıp egzamalı bölgeye uygulayıncaya kadar geçen sürede etkisini yitirebilir. Bunun için güvendiğiniz bir firmadan aloe vera suyu olarak satın almanız veya aloe vera jel olarak satılan ürünlerden yüksek konsantrasyonlu olanlarından evinizde bulundurmanız tavsiye edilir.

Aloe veranın birçok deri hastalığında olduğu gibi egzama tedavisinde de etkili yöntemlerden biri olduğu unutulmamalıdır. Egzamanın belirtileri ilkortaya çıktığı anda uygulanması tedaviyi çokçok kolaylaştıracaktır. Özellikle çocuklarda egzama çok büyük derttir. Çocukta egzamanın tedavisinin uygulanması çok zor olacağı gibi çeşitli kimyasal yolların denenmesi ileride rahatsızlıklara sebep olabilmektedir. Bunun için bebeklerde ve çocuklarda egzamaya bitkisel tedavi yöntemleriyle yaklaşılmalıdır. Aslında egzama için şifalı bitkiler halkımız için çok yeni bir kavram olmamakla beraber doktorunuza bu konuda danışabilirsiniz, yararını görürsünüz.

Aloe vera ve egzama üzerine sorularınız için bize ulaşabilirsiniz.
ALOE VERANIN TARIM BAKANLIĞI, SAĞLIK BAKANLIĞI, FDA ONAYLI VE İSLAMİ HELAL VE KOŞER SERTİFİKALI DOKTOR  TEDAVİSİNİ BIRAKMADAN BİTKİSEL DESTEKLERİNİN TEMİNİ İÇİN LUTFEN keskinlergenpa@gmail.com ADRESİME YAZINIZ.

 

SEVGİLİ ARKADAŞLAR, FACEBOOK DA Haldun Keskin 'i ARKADAŞ OLARAK EKLEMENİZİ RİCA EDİYORUM. ORADA NORMAL YAŞAMINIZA VE TEDAVİNİZE EK OLARAK BİTKİLERLE DESTEK İÇİN  DAHA GENİŞ BİLGİLER VE VİDEOLAR BULACAKSINIZ. TEŞEKKÜRLER

 

Adı: Haldun Keskin

 

Saygılarımızla

Haldun Keskin

Tüm hastalıklarınızda BİTKİSEL DESTEKLERLE yanınızdayım

 

keskinlergenpa.com

TURKIYE'NIN DOGAL  GI DA ALISVERIS SITESI

DÜNYANIN EN GÜZEL SIZMA ZEYTİNYAĞINI KARGO ÜCRETİ ÖDEMEDEN ALIN

Elektronik Posta: keskinlergenpa@gmail.com

 

"... Zeytinyağı doğallıktır, sağlıktır, lezzettir... Binlerce yıllık bir kültürdür... Hayattır... Sıkılan ilk danedir, süzülen ilk damladır, bandırılan ilk ekmektir... Alınteridir... Sevinçtir... Mutluluktur... Zeytinyaği yaşama biçimidir... Sadakattır... Tutkudur... Berekettir... Ciddiyettir... Zeytinyaği bizim için  bir gelenektir..."

__._,_.___
* Tiyatro, Gezi, Gurme ve Fotograf forumlarini ziyaret ettiniz mi?
http://forum.dostlukgirdabi.com/
* Sevdiklerinize ve dostlariniza eKart gönderin
http://ekart.dostlukgirdabi.com/
* ePosta adresiniz bounce (geri dönme) durumuna dustugunuzde ne yapabilirsiniz? Bakiniz http://www.dostlukgirdabi.com/content/view/11/25/

KURALLARIMIZ
1 - Gunde en fazla 3-4 eposta gönderiniz.
2 - Göndereceginiz eposta boyutunun 500 Kb'i gecmemesine özen gösteriniz..   
3 - Virus, truva icerebilen exe vs. uzantili dosya iceren, ahlak kurallarina uymayan ve reklam amacli gönderiler yayinlanmayacaktir.
4 - Gönderdiginiz epostalarinizda "<<< >>>>" gibi isaretlerin olmamasina özen gösteriniz, veya okunmasini daha rahat hale getiriniz.
5 - G�nderilen iletilerle ilgili sorumluluk gönderene aittir. Elestirilerinizi lutfen gönderene yapiniz.
6 - ePostaniz yayinlanmamissa mutlaka daha önce yayinlanmistir ya da grup duzenine uygun degildir.

Tesekkurler,
Dostluk Girdabi
http://www.DostlukGirdabi.com
.

__,_._,___

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder