22 Şubat 2010 Pazartesi

[Dostluk Girdabi] - SARIMSAK YIYEMEYENLERE [1 Attachment]

 
[Attachment(s) from HALDUN KESKIN included below]

Forever Garlic-Thyme
Sarimsak ve kekigin saglik icin kullanilmasi binlere yil oncesine dayanir. M.O. 1500 yilindan kalma bir papiruste bas agrisi, bogaz hastaliklari ve fiziksel gucsuzluk gibi bircok rahatsizliga karsi 22 farkli sarimsak ile yapilmis ilac tarifi bulunmustur. Bununla beraber sarimsagin guclu ozellikleri ile ilgili ilk bilimsel arastirma, 1858 yilinda Louis Pasteur’un sarimsagin, zararli bakterilerin cogalmasini engelledini gozlemlemesidir. 1983’den bu yana Maryland’deki Ulusal Tip Kutuphanesi, sarimsak ile ilgili 100 den fazla bilimsel makale yayinlamistir.


Sarimsak kompleks yapida bir bitkidir. Islenmemis sarimsagin icindeki temel aktif madde allicin’dir. Sarimsak kesildiginde veya ezildiginde allicin, amilaz enzimiyle tepkimeye girer. Sarimsaga kokusunu veren bu tepkime olayidir. Allicin bakterilerle savasan etkili bir ajandir ve kana karisarak akcigerleri, bagirsaklari ve cildi dezenfekte eder. Forever Living Garlic-Thyme urunundeki temel icerik allicin’dir. Bunun disinda pihtilasmayi onleyen ajoene, yaglari enerjiye donusturen ve kolestrolu dusuren lecithin icerir. Sarimsagin sulfur bilesenleri anti-mantar ve anti-bakteriyel ozelliktedir. Bu ozellikleri sayesinde grip gibi bircok saglik problemlerinin tedavisinde etkili rol oynar. Vucudu bagimsiz radikallerden de korudugu icin guclu bir antioksidandir. Sarimsak ayrica, bagisikligi guclendiren temel mineral element olan germanium ve temel antioksidan mineral olan selenium icerir.


Kekik tannin, phenol ve thymol icerir. Bunlar anti-bakteriyel ve anti-mantardir. Bronsite tedavisinde etkili oldugu gibi sindirim sisteminde duzenleyici rol oynar. Ayrica guclu antioksidanlardir. Garlic-Thyme urununun icindeki digger faydali besinler potasyum, kalsiyum, magnezyum, B vitaminleri ve C vitaminidir.

(100 Kapsül)
 

SEVGİLİ ARKADAŞLAR, FACEBOOK DA

Adı:

Haldun Keskin

Haldun Keskin 'i ARKADAŞ OLARAK EKLEMENİZİ RİCA EDİYORUM. ORADA NORMAL YAŞAMINIZA VE DOKTOR TEDAVİNİZE EK OLARAK TARIM BAKANLIĞI ONAYLIF.D.A ONAYLI, İSLAMİ HELAL VE KOŞER SERTİFİKALI ALEO VERA DESTEK İÇİN  DAHA GENİŞ BİLGİLER BULACAKSINIZ. TEŞEKKÜRLER

 

 

Saygılarımızla

Haldun Keskin

Tüm hastalıklarınızda ALEO VERA BİTKİSEL DESTEKLER

DİSTRİBÜTÖRÜ OLDUĞUMUZ ALEO VERA URUNLERINI YUKARIDAKI GARANTILERI ILE BİZDEN TEMİN EDEBILIRSINIZ

RAHATSIZLIKLARINIZI ve SİPARİŞLERİNİZİ keskinlergenpa@gmail.com a yazabilirsiniz

 

keskinlergenpa.com

TURKIYE'NIN DOGAL  GI DA ALISVERIS SITESI

AILE URETIMIMIZ TAS SISTEM SIZMA ZEYTİNYAĞIMIZI KARGO ÜCRETİ ÖDEMEDEN ALIN

Elektronik Posta: keskinlergenpa@gmail.com

 

"... Zeytinyağı doğallıktır, sağlıktır, lezzettir... Binlerce yıllık bir kültürdür... Hayattır... Sıkılan ilk danedir, süzülen ilk damladır, bandırılan ilk ekmektir... Alınteridir... Sevinçtir... Mutluluktur... Zeytinyaği yaşama biçimidir... Sadakattır... Tutkudur... Berekettir... Ciddiyettir... Zeytinyaği bizim için  bir gelenektir..."

__._,_.___

Attachment(s) from HALDUN KESKIN

1 of 1 Photo(s)

* Tiyatro, Gezi, Gurme ve Fotograf forumlarini ziyaret ettiniz mi?
http://forum.dostlukgirdabi.com/
* Sevdiklerinize ve dostlariniza eKart gönderin
http://ekart.dostlukgirdabi.com/
* ePosta adresiniz bounce (geri dönme) durumuna dustugunuzde ne yapabilirsiniz? Bakiniz http://www.dostlukgirdabi.com/content/view/11/25/

KURALLARIMIZ
1 - Gunde en fazla 3-4 eposta gönderiniz.
2 - Göndereceginiz eposta boyutunun 500 Kb'i gecmemesine özen gösteriniz..   
3 - Virus, truva icerebilen exe vs. uzantili dosya iceren, ahlak kurallarina uymayan ve reklam amacli gönderiler yayinlanmayacaktir.
4 - Gönderdiginiz epostalarinizda "<<< >>>>" gibi isaretlerin olmamasina özen gösteriniz, veya okunmasini daha rahat hale getiriniz.
5 - G�nderilen iletilerle ilgili sorumluluk gönderene aittir. Elestirilerinizi lutfen gönderene yapiniz.
6 - ePostaniz yayinlanmamissa mutlaka daha önce yayinlanmistir ya da grup duzenine uygun degildir.

Tesekkurler,
Dostluk Girdabi
http://www.DostlukGirdabi.com
.

__,_._,___

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder