12 Şubat 2010 Cuma

[Dostluk Girdabi] - .Polen yaşama yüksek performans getirir Artık yararlanma sırası sizde

 

Polen, kullanıcılarına hayal edemeyecekleri bir performansın kapısını aralar. Polen kullanıcıları eğer günlük egzersizlerini de yaparlarsa bu performansı tam olarak yaşarlar.

"....Polen yaşama yüksek performans getirir; Artık yararlanma sırası sizde!.... "

Polen dendiğinde ilk akla gelen yüksek performanstır. Yaşamın her alanında kendini gösteren bu performans, arı poleninin bir vitamin, mineral, protein, aminoasit... yani yaşam için gerekli pek çok unsuru en yüksek oran ve kalitede içermesinden kaynaklanır. Bitkisel yaşamın özünün özü diye adlandırılan polenin bir diğer adı ise "mükemmel gıda"dır.

İnanılmaz oranlarda esanisyel ve B vitamini zindeliğe ve karaciğer sağlığına katkı sağlar. Büyüme çağında olanlara tam ihtiyaçlarını duydukları protein ve tüm esansiyelleri (bedende üretilemeyen tüm aminositler) sağlar. En yakın takipçisinden 200 kat daha fazla antioksidandır(Kansere karşı koruyucu). Polenin bir çay kaşığında 2 kilo kemiksiz ve yağsız et ya da 12 litre sütteki kadar esansiyel bulunur.

Total sindirimi sadece 2 saat süren polen, araştırmalara göre beden tarafından en kolay hazmedilen ve içerdiği esansiyel ve gıdalarla en hızlı şekilde vücudumuzda dolaşıma giren besinlerden biridir. Öğün sonraları beden kanının önemli bir kısmının sindirimde rol oynamasıyla gelen performans kaybı, öğün yerine polen alımında yaşanmaz. Bilakis polen ile gelen ekstra performans da eklenir. Yoğun iş hayatı ve toplantıları olan işadamları ya da zindeliğe ihtiyaç duyan bilim insanları ve öğrenciler polenin bu özelliğinden yararlanmak için bazı öğünlerinde sadece polen alabilirler. Bu şekilde ihtiyaç duyulan tüm esansiyel ve besinler alınmış olurken uzun süre tokluk hissi de duyulur. Öğün amacıyla polen alımı 25-30 grama kadar çıkarılabilir. Polenin

Uyarı: İlk kez Polen alımı yapanları yarım çay kaşığı gibi küçük miktarlarla başlamaları ideal dozlara zaman içesinde yavaş yavaş çıkmaları önerilir!

Arı Poleninin bazı faydalarını şu başlıklarla özetleyebiliriz:

  • Yüksek Performans getirir.
  • Anabolik etkileri (32 gr ve üstü tüketimlerde) yani kas-adale yapıcı ve güçlendirici özelliği vardır.
  • Büyüme çağındakilere ihtiyaç duydukları tüm esansiyelleri barındırır.
  • İçerdiği Flavonoidler en yakın takipçilerinden 200 kat fazla antioksidan özellik taşır.
  • Çok zengin bir aminoasit ve protein kaynağıdır.
  • Protein kalitesi yüksektir.
  • B Kompleks vitaminleri yönünden çok zengindir; bir çay kaşığı kadar polen organik ve doğal bir arı ürünü olarak metabolizmanın tüm B vitaminleri ihtiyacını karşılar.
  • Günde iki-üç tatlı kaşığı(10-15 gr.)tüketimde ise tüm vitaminlerden yeterli ve yararlı düzeylerde alınmış olur, ancak C vitamini yönünden zayıf içeriklidir.
  • Tam bir mineral deposudur. İnsana gerekli tüm minerallerden yoğun miktarlarda içerir.
  • Her gün düzenli 10-15 gr kullanımla bedenimize faydalı ve yeterli olacak, organik-doğal ve zengin bir vitamin ve mineral desteği sağlamış oluruz.

    ÖNEMLİ UYARI: BAHAR NEZLESİ DE DENİLEN POLEN ALERJİNİZ VARSA, BU ÜRÜNÜ KULLANMAYINIZ!

  • ARI POLENİ KALİTESİ

    Arı poleni kalitesi içerdiği renk dağılımına, toplandığı bölgeye göre değişiklik gösterir. Dünya'da 2 temel ekol olarak İspanya ve Kanada polenleri başı çeker. İspanyol poleni dünya ticaretinde en çok talep edilendir. Bu poleni bitki örtüsüne bağlı olarak daha mat renk dağılımda olan Kanada poleni izler.

    Yerli Polenimiz esas itibariyle İspanyol poleni sınıfında Akdeniz bitki örtüsünü yansıtan kalitededir. Ancak, profesyonel üretimi sınırlı olduğundan dünya piyasına girme oranı gerilerdedir.. Genelde Yerli arz-talep dengesi içinde kalmıştır. Yerli polen çeşitliliği içinde Karadeniz bölgesi poleni iç piyasaya pazarlamada öne çıkarılmıştır.

    kullanim Şeklİ ve saklama koŞullari:


     

    Buzdolabında Muhafaza Ediniz..

    Arı Polenini buzdolabınızın raf bölümünde 18 ay süreyle saklayabilirsiniz.

    Tüketim Miktarını Yavaş Yavaş Artırınız!

    Genel kullanım amaçları için günlük 10-15 gr kullanımlası yeterlidir. Ancak direkt bu miktarlar ile başlamayınız! Önce, bir çay kaşığı miktar ile başlayıp her gün biraz artırarak bir-iki hafta içinde 10-15gr miktara ulaşabilirsiniz. Anabolik etkiler için ise günlük kullanım miktarını 32gr'ın üstüne çıkarmanız gerekir. Bu miktarın hedeflenmesi halinde kullanımın yine yavaş yavaş artırılmasıyla bir-bir buçuk aylık bir süreci beklemek gerekir. Kullanım dozunu 35gr'ın üzerine ise çıkarmayınız!

    Yukarıda yer alan miktarlar yetişkinler içindir. Çocuklar için ise 3-5 gr'lık bir tüketim yeterlidir. Yaş aralığı 2-6 olan çocuklar için ise günlük tüketim 2 gr olarak tavsiye edilmektedir.

    Arı Polenini Kullanmadan Önce Bir İşlem..

    Satışa sunduğumuz Arı Poleni, organik ve doğal şartlarda direkt arı kovanları girişlerine takılan filtrelerle elde edilmiştir. Ve özelliklerinin kaybolmaması için başka bir işlemden geçmeden sadece naturel yollarla kurutulmuştur. Bu nedenle ürün içerisinde binde biri aşmayan miktarlarda toz unsuru bulunabilir. Kullanmadan, önce bir miktar suya konulduğunda toz su yüzene çıkar ve siz kaşıkla alarak bundan temizleyebilirsiniz.

    Kullanım Şekileri...

    Arı Polenini pek çok şekilde kullanabilirsiniz. Hatta siz de kendinize en uygun farklı bir yol bulabilirsiniz. Polen, suda ve sıvıda bir süre kaldığında erir.. Çok hafif ısıtılmış sıvıda (40-45 dereceye kadar... Daha sıcak ortamlarda özelliğini kaybetmeye başlar.) ise çayda şekerin eridiği gibi hemen çözülür. Bu çözeltiyi ister meyve suyuyla, ister sütle beraber isterse sade şekilde kullanabilirsiniz.. Fazla kaloriden sakınılması noktasından sade şekilde tüketilmesini öneriyoruz. Tadı biraz şekerimsidir. Ancak, ağız tadınıza uymaz ise ve başka besin katkılarıyla tüketmek istemiyorsanız.. Bir kaşıkla ağzınıza atıp üzerine bir bardak su içerek hap gibi de yutabilirsiniz.

    Çocuklarınıza Sevecekleri Karışımlar İçinde Veriniz..

    Polenin tadı çocukların hoşuna gitmeyebilir. Çocuklarımıza şekerli süt ya da bal içinde karıştırarak verebiliriz.

    Yan Etkileri

    Saptanmış herhangi bir yan etkisi rapor edilmemiştir. Bahar Nezlesi de denilen Polen alerjisi olanlar ise kesinlikle kullanmamalıdırlar.

    Arısütü gibi polen de metabolizmayı olumlu etkiler. Ancak, hareketsiz kalmada ısrarlı olanlar için ve obezliğe yatkın çocuklar için kullanımlarda kilo kontrolü de yapılmalı, egzersiz ve hareketli olmaya yönlendirmeliyiz.

  • RAHATSIZLIKLARINIZI BELIRTEN BİLGİYİ LUTFEN "Haldun Keskin"dikkatine konu başlığı ile
    LÜTFEN TELEFON NUMARANIZI DA EKLEYEREK
    keskinlergenpa@gmail.com adresine yazınız. Önerilerimiz sadece %100 bitkisel destekdir. iLAÇ, TEŞHİS DEĞİLDİR
     

    Saygılarımızla

    Haldun Keskin

    keskinlergenpa.com

    TURKIYE'NIN DOGAL ALISVERIS SITESI

    DÜNYANIN EN GÜZEL SIZMA ZEYTİNYAĞINI KARGO ÜCRETİ ÖDEMEDEN ALIN

    Elektronik Posta: keskinlergenpa@gmail.com

     

__._,_.___
* Tiyatro, Gezi, Gurme ve Fotograf forumlarini ziyaret ettiniz mi?
http://forum.dostlukgirdabi.com/
* Sevdiklerinize ve dostlariniza eKart gönderin
http://ekart.dostlukgirdabi.com/
* ePosta adresiniz bounce (geri dönme) durumuna dustugunuzde ne yapabilirsiniz? Bakiniz http://www.dostlukgirdabi.com/content/view/11/25/

KURALLARIMIZ
1 - Gunde en fazla 3-4 eposta gönderiniz.
2 - Göndereceginiz eposta boyutunun 500 Kb'i gecmemesine özen gösteriniz..   
3 - Virus, truva icerebilen exe vs. uzantili dosya iceren, ahlak kurallarina uymayan ve reklam amacli gönderiler yayinlanmayacaktir.
4 - Gönderdiginiz epostalarinizda "<<< >>>>" gibi isaretlerin olmamasina özen gösteriniz, veya okunmasini daha rahat hale getiriniz.
5 - G�nderilen iletilerle ilgili sorumluluk gönderene aittir. Elestirilerinizi lutfen gönderene yapiniz.
6 - ePostaniz yayinlanmamissa mutlaka daha önce yayinlanmistir ya da grup duzenine uygun degildir.

Tesekkurler,
Dostluk Girdabi
http://www.DostlukGirdabi.com
.

__,_._,___

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder