3 Mart 2010 Çarşamba

[Dostluk Girdabi] - Kas Hastalarına muştulu haber, iyi ki yargı var! [1 Attachment]

 
[Attachment(s) from =?iso-8859-9?Q?=DDlhan_Vardar?= included below]

 
----- Original Message -----
From:Ceyhun BALCI
Sent: Tuesday, March 02, 2010 6:11 PM
Subject: [VATAN ve EMEK Cephesi] Kas Hastalarına muştulu haber, iyi ki yargı var!





 

 



Cumhuriyet 02.03.2010

İBB’NİN DERNEK BİNASINI TAHLİYE KARARINA FREN

Kas hastalarına müjdeli haber

© Yürütmeyi durdurma kararının görüşüldüğü saatlerde İBB Başkanı Topbaş’ın tahliye kararını ertelediklerini açıklaması dikkat çekti.

İstanbul Haber Servisi - İstanbul Büyük Şehir Belediyesinin (İBB) Kas Hastalıkları Derneğinin binasının tahliye edilmesine ilişkin verdiği karar yargıya takıldı. Derneğin, İstanbul 4. İdare Mahkemesine açtığı yürütmeyi durdurma davası, dernek lehine sonuçlandı. Dernek Başkanı Prof. Dr. Coşkun Özdemir, Yürütmeyi durdurma kararını memnuniyetle karşılıyorum dedi.

İBB, aldığı sınırlı desteğe karşın 32 yıldır kas hastalarına hizmet veren derneğin 18 yıldır kiracı olduğu binasının tahsis amacına uygun faaliyet göstermediğigerekçesiyle tahliyesine karar vermişti. Dernek yetkililerine binanın boşaltılması için bugün saat 14.00e kadar süre tanınmıştı. Tahliye kararının ardından, çeşitli sivil toplum örgütleri, belediye başkanları ve yurttaşların da aralarında bulunduğu çok sayıda destekçi, derneğin kapanmaması için, dernek yetkilileri ve hastalarla birlikte çeşitli eylemler gerçekleştirdi. Dernek yöneticileri de, İstanbul 4. İdare Mahkemesine yürütmeyi durdurma davası açtı. Mahkeme dernek lehine karar verdi.

Yürütmeyi durdurmanın görüşüldüğü saatlarde de Saraçhane Belediye Sarayında gazetecilerle bir araya gelen İBB Başkanı Kadir Topbaş, binanın kullanma süresi dolduğu için tahliye kararı çıkarıldığını savunarak, yer göstermeden çıkın demek olmayacağı için tahliyeden vazgeçildiğini söyledi. Topbaş, Yer bulunur, hazırlanır ve dernek de tüzüklerinde belirttikleri tarzda çalışmalarını sürdürür. Biz de buna destek veririzdiyerek, ilerleyen zamanlarda tahliyenin yapılacağı sinyalini verdi.

Dernek Başkanı Prof. Özdemir, yargı kararını, Yıllardan beri bir halk ve engelli hizmeti veren ve bu alanda uluslararası bir üne sahip olan derneğimizin tahliyesi kararından geri dönülmesini memnuniyetle karşıladıksözleriyle değerlendirdi.

 
 
 

CUMHURİYET Gazetesi iki farklı sunucudan yayımlanmaktadır. Bağlantınıza en uygun suncudan gazete ana sayfasına geçmek için lütfen aşağıdaki sunuculardan birini seçin:
  • Cumhuriyet Gazetesi Türkiye yayımı.
  • Cumhuriyet Gazetesi A.B.D. yayımı.
e-haberci uygulama hizmeti YÖRENETTEKNOLOJİ Turizm ve Ticaret A.Ş. tarafından sunulmaktadır.

__._,_.___

Attachment(s) from =?iso-8859-9?Q?=DDlhan_Vardar?=

1 of 1 File(s)

Recent Activity:
* Tiyatro, Gezi, Gurme ve Fotograf forumlarini ziyaret ettiniz mi?
http://forum.dostlukgirdabi.com/
* Sevdiklerinize ve dostlariniza eKart gönderin
http://ekart.dostlukgirdabi.com/
* ePosta adresiniz bounce (geri dönme) durumuna dustugunuzde ne yapabilirsiniz? Bakiniz http://www.dostlukgirdabi.com/content/view/11/25/

KURALLARIMIZ
1 - Gunde en fazla 3-4 eposta gönderiniz.
2 - Göndereceginiz eposta boyutunun 500 Kb'i gecmemesine özen gösteriniz..   
3 - Virus, truva icerebilen exe vs. uzantili dosya iceren, ahlak kurallarina uymayan ve reklam amacli gönderiler yayinlanmayacaktir.
4 - Gönderdiginiz epostalarinizda "<<< >>>>" gibi isaretlerin olmamasina özen gösteriniz, veya okunmasini daha rahat hale getiriniz.
5 - G�nderilen iletilerle ilgili sorumluluk gönderene aittir. Elestirilerinizi lutfen gönderene yapiniz.
6 - ePostaniz yayinlanmamissa mutlaka daha önce yayinlanmistir ya da grup duzenine uygun degildir.

Tesekkurler,
Dostluk Girdabi
http://www.DostlukGirdabi.com
.

__,_._,___

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder